Vyhledávání

Zabezpečení staveb před jejich dokončením

15.03.2023 00:00

Máte rozdělanou stavbu a bojíte se navézt drahý materiál (dlažbu, obklady,...) nebo instalovat novou technologii (kotel, radiátory,...) ?

 
Připravili jsme pro Vás řešení: 
 
BEZDRÁTOVÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM 
 
Jedná se o plnohodnotný bezdrátový zabezpečovací systém, který v základní sestavě obsahuje vše potřebné pro jednoduché zprovoznění přímo na stavbě. Stačí systém pouze připojit k síťovému napájení a vložit sim kartu (není součástí dodávky) pro zajištění dálkového přenosu poplachových zpráv. V případě vyhlášení poplachu bude až na 8 vybraných telefonních čísel (majitel, ostraha, apod.) zaslána sms nebo hlasová zpráva. Samozřejmostí je možnost připojení zabezpečovací ústředny na bezpečnostní agenturu. Při poplachu ústředna okamžitě vyhlásí poplach i zvukově pomocí vestavěné sirény. K detekci pokusu o odcizení hlídaného vybavení slouží bezdrátové akcelerační detektory (v základní sestavě jsou 4 ks), které reagují na každou změnu polohy hlídaného zařízení. Pro jednoduché ovládání zabezpečovacího systému pak slouží bezdrátová klíčenka. 
Po dostavbě může být použitý zabezpečovací systém rozšířen o další detektory (vnitřní i venkovní pohybové, dveřní, okenní, rozbití skla, požární, teplotní, kouřové, plynové, panik). A původní akcelerační detektory mohou být využity např. pro hlídání otevření vstupních dveří, oken nebo garážových vrat.
Celý systém tak najde využití i v nově obydleném a zařízeném objektu!

 

Zpět

© 2019 Všechna práva vyhrazena - SECURITECH TRADING CZ s.r.o.